keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Luukku 16: Kyltti saunatontulle



Vanhoista tikapuista oli lähdössä lauta irti, ja sain vision tehdä siitä jotain. Puuliiteristä löytyi sopivan paksu oksa, josta sahasin ensin kiekkoja. Sen jälkeen poltin kiekkoihin puukolvilla kirjaimia, jotka taas liimasin kiinni vanhaan lautaan. Laitoin vielä pätkän juuttinarua ripustuslenkiksi ja ripustin saunan oveen. Siitähän tulikin aika kiva! Vieläköhän ehtisi tehdä saunalle sen asukkaankin? Jää nähtäväksi :)



Tämä luukku toimii myös Käsityöblogit -ryhmän joulukalenteriluukkuna! Luukku nro 15 aukesi Ihan oikeassa blogissa, jossa virkkailtiin lumiukkoja. Kannattaa käydä kurkkimassa, sillä sieltä löytyy myös lumiukkoihin ohje! Ja luukku nro 17 tekeekin huomenna blogi Pikku Akan tilkkuvakka. Joten kurkkikaapa huomenissa myös sinne :) Joulukalenteri jatkuu Nappikuja kuudessakin normaaliin tapaansa, enää 8 luukkua jouluun!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon sitäpaitsi niin laiska korjaamaan joulukoristeita pois, että jos tuo tuossa saunan ovessa killuu vielä juhannuksenakin, niin ei hirveesti haittaa :D

      Poista